Nedenfor kan du kontakte os. Kontaktformularen kan anvendes til alle spørgsmål, som du ikke har fået her på siden. Det vil være en stor hjælp, hvis du indtaster nummerplade eller stelnummeret på din bil. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Telefon nummer: +45 50 50 46 45
Mail: [email protected]

Information

Hessteknik ApS
Skolevej 8
5874 Hesselager
Danmark
CVR-nummer: 31585635

Kontaktformular

NB: Det vil være en stor hjælp hvis du indtaster nr. plade eller stel nr.

Om Hessteknik

Biler som bruges til hverdagens almindelige transport behov skal optimeres så man fri giver det ekstra potentiale der ligger i en standard serie produceret motor med de store produktions tolerancer der her er til stede,(der er ikke 2 motorer der er ens) Uden at det går udover den samlede drift økonomi. en stor del af dette kan komme fra finjustering/optimering/tilpasning af motorens styre program til den enkelte motor, her kan der godt ligge 7-10% effekt gemt som der er gratis ud fra en belastnings betragtning. Så er der selve tuningen. Her benyttes Hesstekniks unikke Optiflow teknik som går ud på at udnytte motorrens normale luftflow optimalt man kan sige at vi udnytter den inerti (hastighed) medvind der er i luftens bevægelse helt fra bilens forreste luftindtag til udgangen af udstødnings gassen fra udstødnings ventilerne. derudover tages hensyn til rigtig mange ting, Sommer, vinter, lange service intervaller, forskelle i brændstof kvaliteter, forurenings bekæmpende udstyr, Egr styringer, Dieselpartikel filtre ettc… Henover flere år og mange tusinde kilometer.

Ready, set…

Er du klar til en glad bil og større køreglæde, kontakt os på tlf +45 50 50 46 45 eller skriv til os via vores kontaktformular.